Five Card Draw Strategi

Five card draw er som de fleste andre poker varianter et strategi spill. Det er to hoved aspekter i denne poker strategien: Velge hvilke kort du vil bytte og bløffing.

Five Card Draw StrategiI online poker så er five card draw et fort spill hvor alt kan skje. Av alle online poker spillene så er det five card draw som krever mest konsentrasjon og disiplin.

Nøkkelen til five card draw strategi er og prøve å regne ut hva motstanderen har og hvor sterk din hånd er i forhold til dette. Du kan godt ha ingenting men allikevel ha den beste hånden. Spesielt hvis motstanderen din bommet på det han prøvde å få. Pågrunn av at en får såpass lite informasjon i five card draw så er det ikke et spill for de redde. Hvis du blir raiset så må du være forberedt på å syne. At det er så lite informasjon kan være forvirrende for de som vanligvis spiller f. eks Texas Hold’em eller Omaha.

Utenom dette så er den beste strategien i five card stud å stole på instinktene dine når det kommer til hvordan motstanderen din spiller. Hva har han gjort før? Hvis det er en motstander som bløffer så må du være klar over det. Når pleier motstanderen å kaste? Hva tror du motstanderen tenker om deg?

Mer om five card draw strategi:

* Hvilke kort en skal bytte
* Hvordan skal en bløffe?

Bytte kortene dine i five card draw

Den største avgjørelsen i five card draw er hvilke kort du bør bytte. Det er dette som forhåpentligvis kan forandre hånden din fra ingenting til noe bra. Dette er en del av five card draw som er annerledes fra alle de andre pokerspillene og det er veldig viktig at har god strategi når det gjelder kortbytte for at du skal ende opp med en god hånd.

Etter du har blitt utdelt dine fem kort så får du valget om å bytte så mange du vil. Det er her det begynner å bli litt tricky. Du må bestemme deg for hvilke kort du vil beholde og hvilke du vil bytte.

Er det verd det å satse på flushen, eller er det bedre å prøve å få to par eller tre like? Dette er spørsmål du må spørre deg selv når du får kortene dine.

Noen av avgjørelsene er mer åpenbare en andre i five card draw. Som f. eks hvis du blir utdelt to par, og da så klart bare bytter et og håper på å få hus. Eller hvis du får et par og da bytter tre kort. Andre ganger hvis du får utdelt tre like, hvilket av de to andre kortene skal du bytte da? Skal du bytte et eller begge? Du må stole på strategien din for å gjøre de riktige valgene når det kommer til slikt.

Som du kommer til å finne ut, så er Five card draw et alt eller ingenting spill. Det tester deg som ingen andre poker varianter kan gjøre. Hvis du prøver på en gut-shot straight og bommer så har du absolutt ingenting. Men det vet jo ikke motstanderen din, så du kan jo prøve deg på en bløff?

Five Card Draw Poker Bløffing

Hvis du vil tjene i five card draw så må du være flink til å bløffe. Grunnen til dette er at den vinnende hånden kan være så lav som et toer par, eller til og med ess høy. En vet aldri hva den vinnende hånden er, det er her god strategi kommer inn i bildet.

Som i alle poker varianter så er en stor del av spillet å bløffe. Dette er noe du må kunne hvis du skal ha noe som helst sjanse for å bli god. Hvis du skal prøve deg på bløffing i five card draw så er det viktig at du vet hva du gjør, hvis ikke risikerer du å ende opp med store tap.

Hvordan bløffe i Five card draw

I five card draw har du tre forskjellige informasjons biter til å hjelpe deg med å finne ut hva motstanderne dine muligens kan ha. Det første burdet, antall kort de bytter og det siste budet. Alle disse kan være en bløff.

Et av favoritt triksene når det kommer til bløffing i five card draw er å ikke bytte noen kort. Dette kan få motstanderne til å tro at du har en veldig god hånd. På den andre siden, om du bløffer så må du være forsiktig for mange spillere er veldig klar over denne taktikken og det kan godt hende du blir tatt. Hva sier online poker strategi at du skal gjøre her? Det sier, gjør det riktige valget.

På samme måte så kan du bløffe helt motsatt. For å overbevise motstanderne om at hånden din ikke er så god som den er. Si at du f. eks har fire like når du da bytter et kort så har motstanderne dine ingen ide hva du har. Kanskje prøver du å få en straight, hus, flush?

Ikke vær for åpenlys når du bløffer, prøv å varier ting litt så motstanderne dine aldri kan vite om du bløffer eller ikke.